Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Судан

Имоти за продажба в Судан
Судан е африканска държава. Граничи с Египет на север, с Червено море на североизток, с Еритрея и Етиопия на изток, с Южен Судан на юг, с Централноафриканската република на юг. на запад, с Чад на запад и Либия на северозапад.
Неговата столица е Хартум.
Судан е държава в сериозни затруднения, тъй като е измъчван от граждански войни през 20-ти век. Икономическата ситуация се влоши въпреки санкциите от страна на САЩ.
Секторът на строителството и недвижимите имоти е един от малкото, които допринасят за подобряването на БВП на Судан.
Въпреки сложния период и икономическата криза, столицата Хартум продължава да вижда прекомерни цени на имоти за продажба в Судан, дори цената на земята в централните райони на Хартум е висока.
Няма съмнение, че в този момент не е препоръчително да посещавате Судан, но за безразсъдните, които все още вярват, че могат да правят бизнес, като инвестират в имоти за продажба в Судан, можем да ви посъветваме на различни места.
Разбира се, столицата Хартум е в състояние да предложи най-добрите имоти за продажба в Судан, тъй като се намира по бреговете на река Нил и защото градът може да предложи повече алтернативи и инфраструктура.
Най-добрият квартал за търсене на имот за продажба е определено Бахри в северната част на столицата.
Друго интересно място е Порт Судан, оживен и търговски благодарение на пристанището.
От другата страна на река Нил точно пред Хартум можем да видим Омдурман, който не разполага с номера на имоти за продажба на столицата, но със сигурност може да предложи интересни възможности за инвестиции.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Средни проекти и развитие Водещ маркетинг на недвижими имоти в Судан и Близкия изток Проектът се състои от парцел + мецанин + 7 етажа Той е на 100 ...
Cod. 34172

За продажба Сграда, Судан, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

1,521,283.42BGN
За продажба
Сграда

560 m²
Сграда 4 етажа, 4 апартамента, половината апартамент в горната част наоколо 20 стаи, 8 бани, 4 кухни, единична земя, 3 открити площадки, 7 минути о...
Cod. 29647

За продажба Строителен терен, Судан, Khartoum, جنوب الخرطوم, جنوب الخرطوم

161,636.36BGN
За продажба
Строителен терен

500 m²
Продажба Lands Медина сърцевинни и Дрийм (сертификат за научни изследвания) размери и различни цени, подходящи директно от собственика. Телефон: 00249...
Cod. 27315

За продажба Ферма, Судан, Khartoum, Khartoum, Khartoum

Reserved negotiation
За продажба
Ферма

28000 m²
за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB